OM PAINFREE

Vem är Painfree.se?

Alla som har tatueringar eller till och med fått en borttagen med laser vet hur ont det kan göra. Det finns egentligen inget som liknar smärtan man upplever och det är tyvärr bara en av livets realiteter när man vill se så bra ut som möjligt.Utsmyckande av kroppen och kosmetiska behandlingar har alltid varit något som kostar blod, svett och tårar. No pain, no gain. Men det kan faktiskt vara en del av det förflutna nu, för Painfree bedövningskräm är här och vi kan hjälpa dig att göra dessa behandlingar till en lek.

Din garanti för smärtfria behandlingar

När man ska kasta sig ut med att hitta en bedövningskräm så är det viktigt att välja en riktigt effektiv bedövningskräm. Det är nämligen inte alls trevligt att förvänta sig en smärtfri laserbehandling för att sedan få en obehaglig överraskning.Men Painfree är en riktigt bra kräm som aktivt går in och bedövar huden där behandlingen ska ske.

Det vill säga att man effektivt förlorar känseln på det behandlade området. Då kan man bekvämt låta sig att bli tatuerad eller piercad. Det är en perfekt produkt för alla som vill njuta av behandlingarna men som har det lite svårt med smärta.Om du väljer att använda Painfree före din tatuering, permanent make-up eller piercing så kan du se fram emot att det är en kräm som utvecklats av ett erfaret laboratorium. Faktum är att de har över 12 års erfarenhet av bedövande krämer, så du kan vara helt säker på att det är en produkt som håller.

Landets bästa val

Det finns ingen anledning till att slösa din tid och pengar på massor av produkter som lovar guld och gröna skogar när du har det bästa på marknaden framför dig. Det är inte utan anledning som Painfree är bland de ledande bedövningskrämerna på marknaden, då tatuerare och kosmetiska kliniker över hela landet använder och rekommenderar det.Du kan alltså vara helt säker på att du får en produkt i toppklass när du använder Painfree. Med många års erfarenhet och en väl testad produkt är vi inte rädda för att säga att du knappast hittar något bättre.Säg farväl till oönskade tatueringar eller skaffa dig en ny piercing utan att uppleva smärta. Kan man önska sig något mer? Det skulle kanske vara rimliga priser. Painfree är en bedövningskräm som inte bara är enormt effektiv, men priset är också lättillgängligt. Så varför nöja sig med det näst bästa?Vi sätter en stolthet i det vi gjort och vi vill bara att vår produkt ska nå ut till så många konsumenter som möjligt så att smärtsamma behandlingar kan tillhöra något av det förflutna.

Vi samlar på nöjda kunder

När man har en produkt så effektiv som Painfree, så sätter man en stor ära i att kunderna får den bästa möjliga behandlingen. Vi jobbar hårt på att kunna garantera kundnöjdhet och god service.När du köper en produkt från Painfree så kan du vara helt säker på att du får den inom några dagar och skulle det mot förmodan finns några klagomål så sitter vår vänliga personal redo att hjälpa dig.

Så om du vill ha den bästa möjliga behandlingen och använda den bästa möjliga bedövningskrämen, använd då Painfree. Nopain Nogain! Du kan tryggt åka och tatuera dig eller liknande eftersom Painfree ger dig effektiv smärtlindring. Snabb leverans och bra kundservice gör upplevelsen komplett och du kommer knappast vilja använda en annan produkt igen.

Bedste bedøvelses creme på marked

Vores bedøvelses creme er en ekstremt effektiv vandbaseret smertelindrende creme, som vil give dig reduceret ubehag ved eksempelvis tatovering, permanent make-up, laserbehandlinger eller piercinger. Cremen påføres 45-90 minutter forud for din behandling afhængig af, hvor på kroppen effekten ønskes. Vores laboratorie har i 12 år produceret bedøvelsescreme for andre kendte brands. Formlen bag vores bedøvelses creme er unik, og sikrer maksimal og hurtig lindring.

Context Menu is disabled by theme settings.