Hur mycket kostar en tatuering?

Hur mycket kostar en tatuering?

En tatuering är ett unikt konstverk, och det är så de säljs av landets många tatuerare. Därför är det sällsynt att tatuerare tar ut generiska priser för sina tatueringar. Nedan hittar du dock en guide till vad du kan förvänta dig i fråga om pris och vad du bör tänka på när det gäller priset på din nästa tatuering.

När du har lagt pengar på en fin tatuering är det viktigt att du tar hand om den. Med efterbehandling kan du se till att kvaliteten är så bra som möjligt.

Priset på tatueringar regleras av tatuerarens erfarenhet.

Som så mycket annat i livet finns det skillnader i kvalitet när det gäller tatueringar. Det är uppenbart att en tatuerare med 20 års erfarenhet har vissa färdigheter som en tatuerare med fem års erfarenhet inte har lärt sig ännu. Detta innebär naturligtvis också att priserna anpassas i enlighet med detta. Det är bara naturligt. 

Därför kan man säga att det finns fem kategorier av tatuerare:

  • Studenter/nybörjare.
  • Tatuerare med 3-5 års erfarenhet.
  • Tatuerare med 5-10 års erfarenhet.
  • Tatuerare med mer än 10 års erfarenhet.
  • Populära tatuerare. 

I tatueringsbranschen bygger man upp ett rykte. God publicitet innebär fler kunder, och folk pratar naturligtvis med varandra när de behöver en rekommendation från en skicklig och professionell tatuerare. De fem kategorierna ovan avgör vilket timpris en tatuerare har råd att ta ut. En elev tar vanligtvis 500-800 danska kronor per timme, medan en populär och väletablerad tatuerare tar minst 1200 danska kronor per timme.

Behöver du göra ärmar eller andra större motiv?

Sedan kan du börja beräkna det själv. Om du till exempel behöver en hel ärm kan du räkna med att det tar 30-60 timmar. Om du behöver större mönster – till exempel en ärm – är det en bra idé att prata med din tatuerare. Ju större och mer krävande din tatuering är, desto större är sannolikheten att du får en rabatt på totalpriset. Det kan också vara en idé att titta på olika alternativ av bedövningskräm för att göra upplevelsen så smärtfri som möjligt.

Vill du ha en objektiv bedömning av priset på din nästa tatuering? Så kontakta oss

Vi är naturligtvis alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor om våra produkter, men även om du har en allmän fråga om tatueringar. Det kan till exempel handla om priser. Naturligtvis kan vi inte ge dig ett specifikt pris, eftersom endast din tatuerare kan göra det. Men vi kan ge dig en uppfattning om hur dyrt vi tror att det kommer att bli. Du kan ta med dig det här priset när du förhandlar om priset för din nästa tatuering. 
Du kan skicka ett e-postmeddelande till [email protected] , så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Oftast återkommer vi inom en timme. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Tillbaka till Top
Stäng Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.