Vad kan ni behandla?

Vi behandlar indikationer/besvär som vi anger på sidan smärtbehandling som ni hittar här
Man kan enkelt beskriva att vi lindrar inflammationer i muskler och leder som uppkommit av flera olika orsaker.

Hur många behandlingar krävs?

I de flesta fall så behövs mellan 4-10 behandlingar för att bli symtomfri, de flesta känner dock en lindring redan efter den första behandlingen.

Vad kostar en behandling?

Första behandling är helt kostnadsfri, därefter kostar varje behandling 500 kr. Vi är behjälpliga med att ordna finansiering om så önskas.

Gäller högkostnadsskydd?

Nej detta är en privat verksamhet som inte är ansluten till lanstinget just nu, men vi jobbar på det.

Hur bokar man?

Du kan bara boka genom vår online bokning som du hittar här OBS du kan inte boka på annat sätt som exempelvis telefon eller mail.

Finns det garantier?

Vi arbetar med människor och vissa får fanstastiska långvariga resultat, andra får inte lika bra resultat. Just därför så erbjuder vi alla en första kostnadsfri behandling så att du kan få känna efter utan att det kostar något.

Jag vet inte vad som orsakar min smärta, kan jag komma till er ändå?

Ja du är alltid välkommen på en kostnadsfri första behandling och se om det lindrar din smärta. Tänk på att det oftast krävs fler behandling för långvarigare smärtlindring. Om du vill veta orsaken till din smärta kan det vara bra att först kontakta en sakkunnig som naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast. När du fått svar på vad din smärta beror på kan du kontakta oss.

Vad är skillnaden mellan LLT 940 och er laser?

LLT 940 laser är en lågenergilaser på 3W som enbart arbetar ytligt. Vår Hilthera Nd: YAG laser arbetar med 30W och på en helt annan våglängd, därför kan vi behandla vävnaden på djupet.

Med vår högeffekt laser går behandlingen mycket snabbare 10-15 minuter jämfört med en vanligt förekommande laser som tar 25-30 minuter, dessutom är det vanligt att antal behandlingar halveras med vår högeffektlaser jämfört med LLT laser

När jag ska boka en kostnadsfri behandling står det ändå 500kr, varför?

Ja det står 500kr, men om det är din första behandling hos oss meddelar du oss det vid ditt besök och då betalar du givetvis ingenting.

Hur länge varar effekten av behandlingen?

Helt omöjligt att svara på, för en del väldigt lång tid, för andra kortare tid. Mycket smärta kommer från inflammationer och Painfree laser är mycket effektiv mot b.l.a inflammationer.

Är du redo att prova?

Vår laser gör i dem flesta fall “underverk”! Första behandlingen är alltid kostnadsfri.

Är du redo att prova?

Vår laser gör i dem flesta fall ”underverk”! Första behandlingen är alltid kostnadsfri.