Vi använder en unik mycket kraftfull och snabb Nd: YAG laser på hela 30 watt som har en foto-biomoduleringseffekt på kroppen. Tack vare kort pulsvaraktighet och mycket hög intensitet har lasern de rätta egenskaperna för att generera viktiga terapeutiska effekter. Denna typ av stimulans skapas av en rad biologiska signaler som främjar reparativa och regenerativa processer i vävnader utan att påverka omgivande vävnad.

Vår Painfree smärtlaser går inte att jämföra med så kallade LLT laser som är vanligt förekommande när det gäller smärtbehandling.  En LLT laser har oftast en effekt på 3-5 watt, vår laser har 30 watt och når b.l.a mycket djupare ned i vävnaden och är mycket kraftfullare.

Painfree

Tre behandlingseffekter

Foto-biostimulering

Laservåglängden levererar hög energi till utvalt område i vävnaden under en kort bestrålningstid. Den behandlande vävnaden expanderas och lymfdränering stimuleras. Detta hjälper till att bli av med onödig vätska som samlas i kropppen. Laserenergi överförs till vävnaden och stimulerar dräneringen av väska. Svullnad (ödem) reduceras och inflammation minskar snabbt.

Foto-biomodulation

Foto-biomoduleringseffekten ökar pH-nivån (surt  patologiska tillstånd) i vävnaden till en fysiologisk nivå och ökar produktionen av ATP, som påverkar kroppens homeostas (stabilisering av kroppstemperatur och kemiska ingredienser). Det förhindrar att kalcium frigörs och tar bort de viktigaste inflammatoriska faktorerna.
Laser gör det enkelt att justera fysiologiska koncentrationer av Na+ och K+ på cellnivå (ökar metabolismen).

Foto-termisk effekt

Vår laser levererar b.l.a värmeenergi i vävnaden
Behandlingen främjar blodcirkulationen i skadad vävnad och ökar näringsämnena.
Minskar svullnad (ödem) & smärta, oftast på mycket kort tid

Är du redo att prova?

Vår laser gör i dem flesta fall ”underverk”! Första behandlingen är alltid kostnadsfri.

Är du redo att prova?

Vår laser gör i dem flesta fall ”underverk”! Första behandlingen är alltid kostnadsfri.